سیر سیاه بهتره یا سفید 1
آیا سیر سیاه بهتر از سیر معمولی است؟ سایت انتخاب
عطر و طعم تند و تیز سیر به خوشمزه شدن هر غذایی کمک میکند و حتی خوردن آن به صورت خام هم برای خیلیها خوشایند است. در این مطلب از فیتامین درباره خواص سیر و تاثیر آن روی عملکرد بدنسازان و ورزشکاران مفصل میگوییم. سیر سیاه حاوی مقادیر متمرکز آنتی اکسیدان های مهم است که آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه از سیر سفید معمولی بیشتر است. خواص آنتیاکسیدانی سیر سیاه ده برابر قویتر از همین خواص در سیر سفید میباشد..
افرادی که از داروهای رقیقکننده خون مانند وارفارین یا آسپرین استفاده میکنند، ممکن است با خطر خونریزی مواجه شوند. مصرف همزمان سیر سیاه با این داروها میتواند خطر کبودی یا خونریزی داخلی را افزایش دهد. افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی روزانه یا استفاده موضعی از آن، راهکاری طبیعی برای تقویت سلامت پوست و مو است که بدون نیاز به مواد شیمیایی، زیبایی و سلامت شما را حفظ میکند.
سیر سیاه چون فرآیند تخمیر را از سر گذرانده، کمی ملایمتر از سیر معمولی است؛ بنابراین ممکن است کمتر باعث ناراحتی گوارشی و معده شود. اما دیگر خواص سیر سیاه برای معده، مشابه خواص سیر معمولی است، یعنی خواصی مثل کاهش التهاب معده، تنظیم اسید معده و کاهش رشد باکتریهای مضر در دستگاه گوارش را دارد. سیر سیاه میتواند در انواع مختلفی از غذاها استفاده شود، از سسها و مارینادها گرفته تا سوپها، سسها و حتی دسرها.
مصرف منظم سیر سیاه یا استفاده از ماسکهای حاوی این ماده میتواند به روشنتر شدن پوست، کاهش لکههای تیره و افزایش شفافیت آن کمک کند. مطالعات نشان دادهاند که مصرف منظم سیر سیاه میتواند آنزیمهای کبدی مانند ALT و AST را که نشاندهنده سلامت کبد هستند، در سطح نرمال نگه دارد. این امر نشان میدهد که سیر سیاه میتواند آسیبهای کبدی ناشی از مصرف الکل، داروها یا بیماریهای مزمن را کاهش دهد.
در اصل خاستگاه این فرآورده خاورمیانه است و اولین بار، آنها خواص دارویی این ماده را کشف کردند. بعدها این ماده به تدریج در میان کشورهای مختلف گسترش یافت و مردم باقی کشورها نیز از فواید آن بهرهمند شدند. این سیر دارای طعمی خاص و ویژه است که بسیار به طعم سرکه بالزامیک شباهت دارد. سیر سیاه را میتوان در تهیه سالاد، سوپ، پاستا و انواع غذاهای گرم استفاده کرد. اضافه کردن چند حبه سیر سیاه به غذا، طعمی شیرین و ملایم به آن میدهد و ارزش غذایی آن را افزایش میدهد.
سیرسیاه یک منبع غنی از آنتی اکسیدانهاست که میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و از بیماریهای قلبی و عروقی پیشگیری کند. این مواد آنتی اکسیدانی موجود در سیرسیاه میتوانند از آسیبهای اکسیداتیو برای سلولها جلوگیری کنند و احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهند. سیر سیاه همچنین به تنظیم سطح قند خون، کاهش میل به قند و جلوگیری از سقوط انرژی که منجر به پرخوری می شود کمک می کند. علاوه بر این، خواص ضد التهابی سیر سیاه می تواند با التهاب مرتبط با چاقی مقابله کند. این موضوع با تقویت سیستم گوارشی سالم و بهبود جذب مواد مغذی می تواند در کاهش وزن نیز موثر باشد. در حالی که سیر سیاه می تواند مکمل یک برنامه کاهش وزن باشد، ضروری است که آن را با یک رژیم غذایی متعادل، ورزش منظم و عادات سبک زندگی سالم برای همراه کنید.
از خاصیت سیر سیاه برای لاغری میتوان به عنوان مهم ترین خاصیت آن یاد کرد. همانطور که ذکر کردیم طرز تهیه سیر سیاه با استفاده از دستگاه هایی است که بتوانند این فرایند تخمیر را انجام دهند و بافت سیر را تغییر دهند. سیر سیاه را می توان در یخچال در یک ظرف بسته تا 30 روز نگهداری کرد.
خواص ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی سیر سیاه آن را به انتخابی عالی برای حمایت از سلامت مغز تبدیل کرده است. بعضی از فرهنگها هم از سیر سفید و هم از سیر سیاه برای تقویت میل جنسی در مردان استفاده میکنند.. آنتیاکسیدانهای سیر میتوانند بر گردش خون، سطح انرژی و دیگر مولفههای مهم در فعالیت جنسی اثر بگذارند. سیر سیاه را میتوانید بهتنهایی، بهصورت پودر شده، نگهداشتهشده در روغن، بهعنوان چاشنی سالاد یا در کنار هر غذایی که دوست دارید، استفاده کنید. برای بهره مندی از خواص سیر سیاه را میتوان در غذاها، چای و سالاد استفاده کرد.
برای مثال سرعت تهیهی این خوراکی سیاه در دمای 70 درجه نسبت به 60 درجه حدودا 2 برابر است. به گزارش خط سلامت با مصرف سیر سیاه میتوانید از خواص ضدالتهابی آن بهرهمند شوید و سلامت کبد خود را بهبود بخشید. بله، سیر سیاه میتواند با افزایش متابولیسم و کاهش سطح چربیهای مضر به کاهش وزن کمک کند.
سرم سیر سیاه داروخانه
خواص روغن سیر سیاه
سرم سیر سیاه لاکچری کوین اصل
سرم سیر سیاه لاکچری کوین دیجی کالا
نگهداری سیر سیاه
سیر سیاه و قاعدگی
خرید سیر سیاه
سرم سیر سیاه مشهد
سیر سیاه در قم
خرید بذر سیر سیاه